جمعه ۰۷ آذر ۱۴۰۴ 28 November 2025
دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۳
کد خبر: ۱۰۴۱۱۲

ترامپ در کنست: امروز روزی طلایی برای خاورمیانه است | کابوس دردناک برای اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها به پایان رسیده

ترامپ در کنست: امروز روزی طلایی برای خاورمیانه است | کابوس دردناک برای اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها به پایان رسیده
رئیس جمهور آمریکا در جریان سخنرانی در پارلمان رژیم صهیونیستی، امروز را «روزی تاریخی» برای خاورمیانه خواند!

 

به گزارش فراز به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در پارلمان رژیم صهیونیستی(کنست) مدعی شد که «امروز روزی تاریخی برای آینده خاورمیانه است. ۲۰ اسیر امروز نزد خانواده‌شان بازمی‌گردند.»

وی مدعی شد: امروز عصری طلایی برای اسرائیل و خاورمیانه و همچنین آمریکاست. من از همه کشورهای اعربی‌-اسلامی که متحد شدند و برای آزادی اسرا به حماس فشار آورند، قدردانی می‌کنم.

رئیس جمهور آمریکا درباره ارتباط نزدیک با جرد کوشنر، دامادش افزود: رابطه من با جارد کوشنر بسیار مهم است، زیرا او به یک دستاورد بسیار ویژه دست یافته و ما را به «توافق ابراهیم» رسانده است.

وی اضافه کرد: من انتظار دارم مارکو روبیو در تاریخ به عنوان بزرگترین وزیر امور خارجه ایالات متحده شناخته شود.

ترامپ مدعی شد: ما پس از بازگشت اسرای اسرائیلی، در هشت ماه به هشت جنگ پایان دادیم؛ ما بسیاری از بهترین سلاح‌های خود را در اختیار اسرائیل قرار داده‌ایم.

به نوشته مهر، وی ادعا کرد: کابوس دردناک برای اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها به پایان رسیده است.

ترامپ همچنین به جنگ اوکراین اشاره کرد و مدعی شد: «انتظار داشتم که پایان دادن به جنگ اوکراین آسان باشد و جلسه‌ بین پوتین و ویتکاف ۱۵ دقیقه طول بکشد اما بعد از ۳۰ دقیقه تماس گرفتند و گفتند که جلسه هنوز تمام نشده است. آن جلسه پنج ساعت طول کشید.»

رئیس‌جمهور آمریکا بار دیگر با اشاره به برنامه هسته‌ای ایران با ادعای اینکه «ایران دو ماه یا کمتر با ساخت بمب هسته‌ای فاصله داشت» مدعی شد «با ۱۴ بمب تأسیسات هسته‌ای ایران را نابود کردیم.»

این ادعا در حالیست که تهران بارها بر ماهیت صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران تاکید و ادعای آمریکا و غرب را دراین‌باره قویا رد کرده است.

ارسال نظر
captcha
captcha
پربازدیدترین ویدیوها
  • تازه‌ها
  • پربازدیدها

لاریجانی: از مذاکره متوازن استقبال می‌کنیم؛ صنعت هسته‌ای ایران قابل حذف نیست

کشته شدن سه شهروند چین در منطقه مرزی میان افغانستان و تاجیکستان

عباس عراقچی: در حال حاضر یک مذاکره متوازن و منصفانه با آمریکا مقدور نیست

تعداد کشته شدگان آتش سوزی هنگ کنگ به ۸۳ نفر رسید

نخست‌وزیر لبنان: سلاح حزب الله بازدارندگی نداشته و کشور را وارد جنگ فرسایشی کرده است

یوسی کوهن: موساد به صورت مستقیم در داخل ایران فعالیت میکند

سقوط مرگبار کامیون در گودال پنهان جاده مخصوص

اولین دوره تربیت مربی عفاف و حجاب در قم آغاز شد

مصوبه هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال: هیچکدام از مقام‌های ایرانی در قرعه‌کشی جام جهانی شرکت نخواهند کرد

آتش‌سوزی اخیر ۱۰ هکتار از جنگل الیت چالوس را نابود کرد

محسن رضایی: مدتی پس از پیروزی در فاو، ریگان، مک‌فارلین را مخفیانه به فرودگاه مهرآباد فرستاد

چین، قطع کامل دسترسی به استارلینک با هزاران پهپاد را شبیه‌سازی کرد

لاریجانی: جنگ ۱۲ روزه از سال‌ها قبل برنامه‌ریزی شده بود

نرخ سوم بنزین منجر به افزایش کرایه تاکسی می‌شود؟

پیشنهاد سردبیر
زندگی